Uudet tuotantotulostus-ratkaisumme

Ricoh on jälleen lanseerannut tuotantotulostuspuolella uutuuksia, joiden tavoitteena on tehostaa digipainantaa ja laajentaa painopalvelujen asiakastarjontaa.

Pro C7100x -sarjan kuumin uutuus on epäilemättä viides lisäväri, valkoinen väri tai väritön kirkaste, joilla toteutat taatusti massasta erottuvia, offset-tasoisia digipainotöitä. Laitteet tukevat erittäin laajaa materiaalivalikoimaa, mukaan lukien 700-milliset banneriarkit. Voit tutustua Pro C7100x -esittelyvideoon täällä.

Painopalvelujen asiakkaat haluavat yhä useammin pieniä määriä erittäin nopeasti, mihin Pro C7100x -sarja soveltuu erinomaisesti. Erittäin tuottava laite varmistaa, että pystyt toteuttamaan asiakkaidesi toiveet tiukallakin aikataululla.

Suorituskykyisen teknologian lisäksi myös työnkulkujen tehostaminen on kiireisessä tuotantoympäristössä erittäin tärkeää. Lue lisää esimerkiksi työnhallintaratkaisumme TotalFlow BatchBuilderin elämääsi helpottavista ominaisuuksista täältä tai katso video täältä. Asiantuntijamme vastaavat erittäin mielellään kaikkiin kysymyksiisi ja esittelevät tarpeitasi parhaiten vastaavat ohjelmistoratkaisut.

Tutustu myös Ricohin suurkuvalaitteisiin. Yhteistyökumppanimme Wideco myy
Ricoh Pro L4160 -lateksitulostinta, jonka suomenkielinen esite löytyy täältä (PDF).

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan uutuusratkaisuihimme Espooseen, kumppaneidemme luokse ja syksyllä 23.-25.9.2015 Finngraf-tapahtumaan!

Lisätietoja: Harri Salokangas, harri.salokangas@ricoh.fi.

Tagged under:

Ricoh Finland - Imaginechange © 2014.
All rights reserved.

Log In or Sign Up